Skip to main content
Share
Favorite

10
RESULTS

COLLECTION
TOPIC
tweakers 7
Ezio Auditore 2
3637 1
4114 1
4178 1
4322 1
4349 1
4795 1
6551 1

De Launch trailer van Soul Calibur V. In de trailer is onder andere Ezio Auditore uit Assassin's Creed te zien die als gast character speelbaar is in Soul Calibur V.

1

De eerste (ruim) tien minuten uit Assassin's Creed: Revelations. In de video is de voorgeschiedenis van Desmond te zien, en daarna zien we hoe Ezio Auditore da Firenze ontsnapt uit handen van Templars, waarna Assassin's Creed: Revelations echt begint.

1

Een trailer van de animatiefilm Assassin's Creed: Embers die Ubisoft tegelijk met Assassin's Creed: Revelations zal uitgeven. De film vertelt een laatste hoofdstuk van het verhaal van Ezio Auditore da Firenze.

1

Ezio Auditore da Firenze gaat in Assassin's Creed: Revelations op zijn laatste tocht op zoek naar de waarheid.

1

Ezio Auditore uit de Assassin's Creed-franchise zal te zien en speelbaar zijn in de aankomende editie van Soul Calibur. Het is inmiddels een traditie geworden dat personages uit andere games of films hun opwachting maken in de vechtgame.

1

Nadat vorig jaar de verhaallijnen van Ezio Auditore da Firenze en Altaï 1

Ubisoft heeft de launch trailer van Assassin's Creed Revelations vrijgegeven. Het laatste spel met Ezio Auditore in de hoofdrol verschijnt op 15 november voor PlayStation 3 en Xbox 360, de pc-versie volgt in december. Woensdag maakte Ubisoft Action 1
Assassin's Creed 1
Assassin’s Creed 1
Connor Kenway 1
Desmond Miles 1
Ozzie Arcane 1
Podcast 1
The Wawasee Group 1
Two Nerds 1
Ubisoft 1
What We Really Thought 1
ac2 1
assassin's creed 1
assassin's creed 2 1
barackobeezy 1
ezio auditore 1
let's play 1
r werden afgesloten in Assassin's Creed: Revelations, is het dit jaar de beurt aan een nieuwe held in een compleet nieuwe omgeving. Assassin's Creed III neemt de speler mee naar de Amerikaanse oostkust van voor, tijdens en na de Amerikaanse revolutie. Terwijl de speler dat alles van dichtbij meemaakt, gaat ook de strijd tussen de Assassins en de Templars verder, zowel in het oude Amerika als in het heden, waar Desmond Miles nog altijd de centrale figuur is.

1
review 1
video game 1
walkthrough 1
CREATOR
SHOW DETAILS